Friese kinderpsychiater in Nepal opgepakt voor kindermisbruik

De Telegraaf meldt dat de Nederlandse kinderpsychiater P.H. van T. (66) gisteren is opgepakt in de Nepalese hoofdstad Kathmandu voor kindermisbruik. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of hij ook kinderporno heeft gemaakt en daarom zijn in zijn Friese huis gegevensdragers in beslag genomen. Van T. werd donderdagmiddag betrapt met een 15-jarige jongen in een kamer van zijn guesthouse.

Volgens een woordvoerder van Terre des Hommes reisde hij minstens drie keer per jaar naar Nepal. Hij zou een goede vriend zijn geworden van de familie van de jongen en hem al sinds zijn elfde hebben misbruikt. Hij sponsorde de opleiding van de jongen door middel van giften. Terre Des Hommes siganleeerde hem al vaker in het bijzijn van verschillende jonge jongens.

Aan de hand van de initialen is het niet moeilijk te achterhalen om wie het (vermoedelijk) gaat. Opmerkelijk: dat er zo weinig over hem te vinden is op internet. Een kinderpsychiater, dat is toch iemand die behoorlijk aan de weg timmert. Ook opmerkelijk: als je op google zijn achternaam intikt en ‘Nepal’ kom je alleen uit op sekssites. Wat ik aan de hand van zijn naam niet kan verklaren, daar zitten geen Engelse woorden in die dit zouden kunnen triggeren. 

1 Reactie

  1. Lau
    16 juni 2018 - 00:52

    Ik kom juist werk gerelateerde sites tegen bij 1 werkgever is ie al verwijderd ook zag ik

    Maar geen sex sites hoor zie ik

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.