Een lab en een lied aan de Binderkampsweg

“Tip: vandaag was er een politie-inval op de Binderskampweg in Nijmegen. Daar woont familie van de “zangeres” Sieneke Peeters.  Die heet nu trouwens Baum met d’r achternaam.” Dat was gisteren. Ik kan er niet veel over vinden. Wel dat Sieneke Ashley Kristel Baum-Peeters een Nederlandse zangeres is die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Was uit mijn geheugen verdwenen.

Vorige week was er wel wat te doen aan de Binderskampweg: dat begon met een melding van een brand op een bedrijventerrein. De politie dacht aan een drugslab, ontruimde bedrijven en drie mensen die op het terrein waren, werden aangehouden.

Bij het bekijken van de discografie kwam ik een vergeten lied tegen: Niemand heeft je ooit gezien. Sieneke zingt het, ook mooi, maar het origineel is van Helga

 

 

1 Reactie

  1. Stieltjesstraat
    10 juli 2018 - 17:23

    Mischien kan Sieneke het nummer van Ome Henk opnieuw uitbrengen met wat kleine aanpassingen.

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.