Jan Willem van Engelen: (g)een oud verhaal in de Nieuwe Revu

Hadden we’t gisteren over: het interview met oudgediende Willem Jan van Engelen, in De Stentor. Martijn Haas, tegenwoordig vooral actief voor Panorama, herinnerde zich dat hij jaren geleden voor Nieuwe Revu een reportage maakt over de toen ook net op vrije voeten gekomen oude boef. In zijn beleving speelde het zich af in een wereld die op zijn kop stond door ‘nine-eleven’. Ik had dat verhaal hier online gezet, maar daar heeft Jan Willem bezwaar tegen: hij wil alleen nu in het AD,  andere publicaties trekken ze niet. Ik vind dat nogal onzin, eerlijk gezegd, bovendien was dat verhaal in Nieuwe Revu (van Martijn Haas) vele malen interessanter dan dat in De Stentor/AD, maar om daar nou een punt van te maken…   

 

1 Reactie

  1. Marja Willems
    11 juli 2018 - 08:05

    Beste, ik zou graag goede scans van het artikel over Jan Willem van Engelen uit de Nieuwe Revue willen ontvangen. Deze zal ik dan ook met de familie delen. Is dat mogelijk?

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.