Jantje O. vs Hans Lip

In april 2018 vliegen twee Rotterdamse zwaargewichten in de vechtsport elkaar in de haren over een oude moord. Jan Oosterbaan (‘Jantje O.’) beweert dat hij zes jaar celstraf heeft opgeknapt voor een moord die Hans van der Meer (‘Hans Lip’) heeft gepleegd. Stank voor dank, zegt Jan. Onzin, zegt Hans, die niet begrijpt waar hij deze late aanval aan te danken heeft. Aanleiding was het pas verschenen boek over Jan Oosterbaan. Toen leek het met een sisser af te lopen, maar in juli 2018 doet Bradly, de zoon van Hans, aangifte tegen Jordy Oosterbaan, zoon van Jan, wegens openlijke geweldpleging. Dit is de reportage uit april 2018, het bericht over de aangifte staat hier

“Hans Lul van der Meer vs Jan Oosterbaan. Imperium 1989, Moment of truth” Ik trapte die Lul alle kanten op, had nog medelijden met hem, ik heb ‘m nog gespaard ook…”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.