Kogelregen op de A73

In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 september 2008 is er op de A73 een van de meest geruchtmakende liquidaties uit de Nederlandse geschiedenis: de moord op Hans van Geenen (33) uit Oss. De daders zijn nooit gevonden. Maar in 2015 gebeuren er vreemde dingen: twee hoofdrolspelers van toen lijken op het nippertje te zijn ontsnapt aan een poging tot liquidatie.

Donderdag 1 januari 2015. Martien Reuvers ligt om half negen ’s avonds op de bank, in zijn woning in Oijen. Zijn zoon belt dat hij zo even langs komt. Zijn vrouw is boven aan het strijken. Ze is dan ook niet verbaasd als ze even later een witte BMW stationcar aan ziet komen. In zo’n auto rijdt hun zoon. Ze loopt naar beneden en zet de voordeur vast open. Vreemd genoeg komt er niemand binnen, pas veel later meldt hun zoon zich.

1 Reactie

  1. Gerrit Witkamp
    9 juli 2018 - 16:09

    Ik wil dat artikel via Blendle lezen en heb dus account aangemaakt. Zelfs van Blendle nog tegoed van 2,50 gehad. Alleen krijg ik de artikelen die ik wil lezen niet geopend. Jammer…

    Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.