Martien Reuvers: opgejaagd door politie en justitie

Martien Reuvers (47) uit Oijen, wie kent hem niet? ” Politie en justitie beschouwen hem als de ongekroonde koning van de Osse onderwereld.” Oss, da’s niet ver van Oijen. In een interview met het Brabants Dagblad vertelt hij dat hij zich in Nederland niet meer veilig voelt, omdat justitie op hem blijft jagen. Een van zijn ‘problemen’ is dat hij weinig respect heeft voor sommige agenten en officieren van justitie en in zijn geval is dat te begrijpen. De goede niet te na gesproken, uiteraard.

Dat justitie hem verdacht van betrokkenheid bij de poging tot moord op 1 april 2015 op Bianca van der Heijden, weduwe van de op de A73 vermoorde Hans van Geenen, mag je gerust een gotspe noemen. Iedereen die ook maar enigszins op de hoogte is van de verhoudingen in die kringen, weet dat dit kolder is. Er is nu al drie keer een serieuze aanslag gepleegd op Bianca, de politie lijkt er vooral alles aan te doen om dat niet op te lossen. Omdat ze een enorme hekel hebben aan Bianca, Martien en consorten en partij hebben gekozen voor de andere kant. In juni is de zaak tegen Martien wegens gebrek aan wettig en overtuigend bewijs geseponeerd.

Er is een man opgepakt voor de aanslag op 1 april: Marco F. (45) uit Limburg. Een ingehuurde sukkel, die zogenaamd bij Bianca kwam voor een autorijles en ineens een pistool tevoorschijn haalde. Bianca had het geluk dat ze voor de eerste kogel kon wegduiken, bij de tweede haperde het wapen. Of de politie serieus onderzoek heeft gedaan naar de opdrachtgever? Het lijkt van niet, maar misschien valt het mee. Dat zal later dit jaar wellicht blijken tijdens het proces tegen Marco F.

Over de gang van zaken met die aanslag op 1 april sprak ik met Martien en Bianca voor een reportage voor Panorama, drie jaar geleden. Klik op de afbeelding.  

2 Reacties

 1. houtmus
  8 juli 2018 - 15:00

  martien als ze je hier willen afschieten en rekeningen blijven sturen dan heeft het geen reet zin om naar spanje te gaan.
  van vorstengrafdonk vertrekken had ook geen reet zin want nu zoveel jaar later is het gewoon nog net zo. dezelfde namen, dezelfde ruzies, dezelfde ellende.
  toen op zand omringd door autowrakken en graven van koningen.
  nu op wit poeder omringd door autowrakken en graven van kampers.

  financiele gaten van de wiet dichten met coke werkt niet. ben benieuwd hoe de figuren van de 4500 kilo dat gaan oplossen. hoeveel plek is er nog op de eikenboomgaard? wat een ellende halen mensen zich op op de nek voor het geld en de status.

  Reply
 2. Anoniem
  9 juli 2018 - 14:41

  Hjk wanneer is dat proces tegen Marco f. ?? Ben wel benieuwd wat zijn verhaal is.

  Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.